Sida 18 -Wellington, del 2

Vår andra dag i huvudstaden ägnades till största delen till att tillsammans med den äldre generationen Taylor besöka övriga bröderna Taylor och deras familjer, samt allmän sightseeing runt staden och ett besök i en mataffär. Det finns en hel del saker man kan köpa i södra hemisfären men inte i norra, och det är så himla konstigt. Att man inte kan få tag på frukt eller lokala Nyazeeländska produkter, som L&P, förstår jag, men varför säljs inte Kellog’s Nutrigrainflingor, Cadbury’s Black Forestchoklad och Schweppes Lemon, Lime & Bitter i Europa, inte ens i England?

Fredagen innebar farväl till Wellington och familjen Taylor. Konstaterad kan att föräldragenerationen är sig ganska lik även på den här sidan bollen – vi hade tänkt ägna förmiddagen åt sightseeing, men ägnades istället åt att lösa diverse dator/ipad-problem. Vilket inte gjorde något, tvärt om kändes det lite bra att få ”ge tillbaks”.

Eftersom Madison kände sig en smula dålig, fick vi vända på väg till flygplatsen och åka och hämta henne från skolan – så det blev lite småbrottom till flyget, men vi hann precis (vi var inte ens sist ombord!), och lämnade Wellington för den här gången, och tog sikte mot Auckland.

2 reaktion på “Sida 18 -Wellington, del 2

  1. Så när min pappa hjälper mig med mitt trådlösa nätverk – så måste ju jag bli den äldre generationen? Ojoj, tids- och generationsförvirringen är total… Och när ni hjälper mig med mina datorbekymmer – ökar min ålder då? 😉

  2. hrm, nja alltsa nej. men OM du hade varit vara foraldrar sa hade vi kunnat hjalpa dig annu mer! eller tvartom…

Kommentarer inaktiverade.