Tokyo!

Nu ar vi i Tokyo! Det ar forvanansvart svart att fa tag pa Internet i den har gigantiska digitala staden, sa har kommer bara ett kort livstecken via hotellobbyns betaldator.

Tokyo ar en helt galen och rolig stad! Just nu bor vi i Shibuya, som ar trend- och nojesstadsdelen och allt ar neonskyltar och ljud – varje butik har minst en men garna tva eller tre hogtalare som spelar musik. Oilka musik. Hogt… I den har delen av staden ar alla sa trendiga att man nastan skams over att ga omkring i sina ganska normala och trakiga klader. Men vi har varit pa exkursion till andra stadsdelar, t ex den dar man spelar Baseball i Tokyo Dome, och sett att som tur ar ser inte alla ut riktigt sa.

Vi hors om vi hittar nan uppkopplign nanstans…

Designed by Tim Sainburg from Brambling Design

Designed by Tim Sainburg from Brambling Design

3 reaktion på “Tokyo!

  1. Ligger opiumdoften tung över gatorna för att matcha musiken ..börjar tänka på tintin när ni skriver så 🙂
    Hittat någon samurai?

  2. Oh, apropå teknik – akihabara, electric town – blinkar och låter mer än något annat och säljer teknik i parti och minut. Ännu ett tips på plats att besöka…

    Har ni sett några kimonos än?

  3. vi hittade inga samuraier förutom på bild, men kimonoklädda damer och herrar i vad männens motsvarighet nu kan heta såg vi lite överallt! Särskilt när vi trillade in i två bröllopsföljen förstås, men även ute på stan.

Kommentarer inaktiverade.