Tokyo!

Nu ar vi i Tokyo! Det ar forvanansvart svart att fa tag pa Internet i den har gigantiska digitala staden, sa har kommer bara ett kort livstecken via hotellobbyns betaldator.

Tokyo ar en helt galen och rolig stad! Just nu bor vi i Shibuya, som ar trend- och nojesstadsdelen och allt ar neonskyltar och ljud – varje butik har minst en men garna tva eller tre hogtalare som spelar musik. Oilka musik. Hogt… I den har delen av staden ar alla sa trendiga att man nastan skams over att ga omkring i sina ganska normala och trakiga klader. Men vi har varit pa exkursion till andra stadsdelar, t ex den dar man spelar Baseball i Tokyo Dome, och sett att som tur ar ser inte alla ut riktigt sa.

Vi hors om vi hittar nan uppkopplign nanstans…

Designed by Tim Sainburg from Brambling Design

Designed by Tim Sainburg from Brambling Design

Comments are closed.