Sida 6 – LA från luften

Dag 2 började med att vi sprang in i ett par svenskar på vårt B&B. Det är ganska liten sannolikhet, när de bara har fem rum att hyra ut.

Efter frukosten gick vi ut för att hyra bil, och fick till slut tag på en fin, vit, Hundai – och vips var vi ute i den amerikanska trafiken. “Turn right on red”.

Vi körde ut till Van Huys flygplats där Emma fick en tidig födelsedagspresent av mig – en helikoptertur över Malibu, Hollywood och downtown Los Angeles. Vi “cruisade” runt på ungefär 500 feet och såg slott, herrgårdar, skyskrapor och Los Angeles med sandstrand i förgrunden och snöbeklädda berg som bakgrund. Det var otroligt häftigt! Utrymmet i helikoptern var avsevärt mindre än en normalstor bil – det fick dock plats två piloter och så Emma och jag.

Det var otroligt tufft att flyga helikopter, och jag, David, blev väldigt frestad att börja gå i flygskola för att lära mig att flyga den själv!

Från luften såg vi bland annat Will Smiths enorma “hus” (mer som “by”), the Playboy mansion och massa andra “celeb”-hus.

Dagen fortsatte med att vi körde tillbaks via Mullholland drive och spejade på jättehusen där, och sedan körde vi till ett jätteköpcenter där David köpte ett antal skjortor och Emma köpte massa smink. 🙂

Just nu rundar vi av en lång där dag med många äventyr genom att sitta på rummet med en flaska vin och lite soft musik. God natt, så länge!
::David

Comments are closed.