Sida 4 – T’was the night before take off…

här sitter vi…vardagsrummet i kaos med öppna resväskor och vikt tvätt och viktiga resepapper. och vi lojt i soffan med varsin dator i knät. något säger mig att våra prioriteringar kommer att märkas i mängden nattsömn innan taxin kommer och hämtar oss strax före kl sex imorgon bitti.

Hur mycket ska man ha med sig när man är på bröllopsresa i en månad? Mer än när man är backpacker, för på vår bröllopsresa bor vi inte på vandrarhem eller släpar våra väskor runt nån ociviliserad landsbygd. Eller jo, det gör vi, men vi har eget rum och till den ociviliserade landsbygden tar vi bilen… Mindre per dag än när man åker på enveckas-semester, för det skulle inte funka, man får bara ha med sig EN väska med max 20 kg i – för tre år sedan när jag åkte utanför Europa senast fick man ha två väskor med 23 kg i varje, en nästan löjlig mängd men man oroade sig inte direkt för shopping utrymmet.

Nu ligger iallafall min månadspackning på 13 kg och jag orkar inte packa om den något mer och förutom linser, receptbelagd medicin och pass kan man införskaffa det mesta på plats, men det är bekvämare att ha det med sig från början.

Nästa gång vi hörs är vi nog i LA =)

//Emma

Comments are closed.